Steun Natura Iberica

Voor kwetsbare natuur

Steun ons!

Natura Iberica ondersteunde ATNatureza in de periode 2016-2020 bij de groei van een nieuw Natuurreservaat in Noordoost Portugal: Reserva de Faia Brava. Het inmiddels 1500 ha grote reservaat* wordt nu klaargemaakt als leefgebied voor de wolf en de Iberische Lynx. Herbebossing en ’rewilding’ met Garrano paarden en Maronesa runderen zorgen voor geleidelijk herstel van het ecosysteem.

Bovendien geniet het gebied inmiddels nationale bekendheid. Regelmatig is Faia Brava op de Portugese televisie te zien en neemt de steun van Portugese overheden toe. 

 

Uw commitment kan het verschil maken: steeds vaker maakt Natura Iberica de puzzel compleet door de ontbrekende middelen te doneren.

 

Lees meer over wat we al hebben bereikt en de kansen die er zijn.

Doe een donatie

Wil u een eenmalige donatie doen? 

Wilt u een groter bedrag doneren of gedurende vijf jaar doneren (=aftrekbaar van de belasting)? Neem dan contact op via info@naturaiberica.nl.

Ons rekeningnummer is NL19TRIO0198435118, ten name van Stichting Natura Iberica.

Voor een duurzame toekomst

  • Het volgende doel is over 5 jaar een reservaat van ongeveer 2000 ha* en canyons over een lengte van 15 km rivier. Wij gaan dus voor een groei van circa 500 ha in 5 jaar. 
  • Iedere euro staat voor 7 à 10 m2 natuur. Vergeleken met Nederland creëer je met hetzelfde geld 50x zoveel natuur: echt waar – voor je geld!
  • We creëren ruimte voor biodiversiteit in het gebied, en concreet voor de grotere vogels en roofdieren.
* 1000 ha is op dit moment in bezit van ATNatureza en 500 ha is in bezit van particulieren, maar wordt beheerd door ATNatureza.

Uw donatie is zeer welkom.

  • Natuurlijk is elk bedrag welkom.
  • Kiest u voor een 5-jaar commitment à € 50,-, dan bereikt u het meest met uw bijdrage.
  • Uw donatie is dan 100% aftrekbaar van de belasting, Natura Iberica heeft ANBI status.
  • Meld u vóór 1 juli aan en ontvang een Faia Brava verrassingspakket met producten uit het gebied.
  • Wij nodigen u uit voor de volgende sponsorbijeenkomst (najaar 2021 of 2022) en we houden u op de hoogte van de natuuracties die wij ondersteunen.

Klik op de afbeelding van de folder om deze te openen.

Folder over doneren aan Natura Iberica

Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw steun!